Pentuja 2019

Pentuja suunnitteilla 2019/2020

 Ei pentuja tällä hetkellä.Paukapää opaali matting in November or January.Paukapää opaali astutetaan seuraavaan kiimaan joulu tammikuussa.

2020 Astutetaan Paukapää Metsätähti ja Paukapää Kuura  alku vuodesta. Kummallekkin on jo uros valittuna. Paukapää Tia astutetaan syksyllä uros on jo valittu. Jarfa's tiera astutetaan syksyllä uros on jo valittu. Paukapää Diamond in the sky astutetaan syksyllä uros on jo valittu.


Kaikki narttu koirat jotka meillä tekevät lapinkoiranpentuja asuvat meillä koko elämänsä perhe koirina, silloin tällöin käymme näyttelyssäkin.


Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä.  Moneen kertaan madotettuina. Eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuna ja rekisteröityinä.

Pennut asuvat sisällä emon kanssa tottuen samalla normaalin perhe elämään ja lapsiin sekä muihin koiriin ja normaaliin käsittelyyn.

Pennut saavat mukaansa: Pentu pakkauksen, kirjallisen hoito ja ruokintaohjeen ja omaa ruokaa.
 

Vastaamme vain nimellä varustettuihin asiallisiin pentukyselyihin, pelkkään hinta tiedusteluun emme vastaa.

Jos haluat meiltä pennun kerro ensin viestissä itsestäsi ja koira kokemuksesta.

Emme vaadi uudelta pennun ostajalta sitä että uutta koiraa pitää käyttää näyttelyssä, tärkeintä on että tarjoat pennulle koko loppuelämäksi hyvän ja rakastavan kodin.

Kaikista pennuista tehdään Kennliiton kauppa sopimus.
Pennun hinta sisältää 24%:n ALV:n.
 Satu oinas 0401736605
oinassatu@dnainternet.net

 Risto Oinas 0442542117
ristooinas@sci.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.